úterý 8. listopadu 2016

CHVILKA NA NEHTY

NABI BRONZE




Podzim je v plném proudu, stromy shazují poslední listí a tentokrát se mi celkem podařilo nehty sladit s venkovním okolím a trošku si rozjasnit náladu alespoň třpytivou barvou na nehtech.

Nabi je americká značka sídlící v Kalifornii a pravda je, že u nás není standardně k dostání. Já jsem na něj narazila náhodou na kosmetickém veletrhu v Praze a díky své krásné metalické barvě se okamžitě stěhoval do mojí nákupní tašky. Spolu se svým stříbrným bratříčkem. A koneckonců - co nenajdeš v drogerii, seženeš na ebay. :)




Samotný lak obstojně kryje už v první vrstvě a pokud máte krátké nehty, druhá vrstva je podle mě zbytečná. Pokud jste majitelkou delších drápků, špičky mají tendenci lehounce prosvítat, což hravě spraví druhá vrstva. Navíc lak rychle schne, což může mít za následek mírné pruhování, pokud budete lakovat nedbale. U metalické barvy žádné překvapení.


Štěteček je taková klasika, osobně dávám přednost širším variantám, ale ani s tímto není práce žádné utrpení. Konzistence laku je mírně hustější, pořád se ale nanáší dobře a rozhodně nehrozí, že by se rozléval kam nemá.




Výdrž s top coatem je obstojná a pokud se zrovna nerýpete v hlíně nebo nemácháte ruce od rána do večera ve vodě, těch 5 až 7 dní dá v pohodě. Pokud nesychrujete ochrannou vrstvou, má tahle bronzovka tendenci se na špičkách nehtů pomalu ošoupávat.


Co dodat, na podzim skvělá barva a jediné významnější minus u téhle značky je nezvyklý zápach. Ne, že by jakýkoliv jiný lak na nehty extrémně voněl, jenže tenhle prazvláštní odér zarazil i mě jakožto otrlou lakovací harcovnici.

 

1 komentář: